4 annosta
Raaka-aineet:
- Kokonainen pieni jäävuorisalaattikerä
- 1 paprika
- 3 tomaattia
- ½ kurkku
- Paketti (100g) Chili-salaattijuustoa
- Paketti pekonia (150-200g)
- Noin 250g tofua
Välineet:
- Paistinpannu
- Terävä veitsi
- Leikkuulauta
- Paistinlasta
Vaikeus: *½ Aika: 15-20min
Pese kädet.
Huuhtele kaikki kasvikset kylmällä vedellä.
Leikkaa pekonisiivut 3 osaan ja kuutioi tofu.
Laita pekonit pannulle ja ruskista hetki, jotta pekonista alkaa irrota rasvaa.
Pistä tofukuutiot mukaan pannulle.
Irroita salaattikerästä uloin lehti ja kanta.
Leikkaa salaatti isoksi silpuksi ja aseta tarjoilulautas(t)en pohjalle.
Muista käännellä tofuja ja pekoneja aina välillä :) Pekoni-tofuseos ei vaadi mitään mausteita, sillä pekonista tulee tarpeeksi suolaisuutta salaatille ja chilijuustosta mausteisuutta!
Seuraavana leikkaa tomaatit lohkoiksi ja asettele salaatin reunoille.
Poista paprikan siemenkota ja leikkaa siitä renkaita tai suikaleita.
Leikkaa kurkusta siivuja salaattiin.
Viimeisenä asettele juustokuutioita salaatin keskelle, ja nostele pekonit sekä tofut salaatin päälle siten, että suurin osa rasvasta jäisi pannuun.
Tarjoile :)
Herkullinen pekoni-tofusalaatti :p |
... Ja vähän kauempaa katsottuna :) |
Maistuvaa ruokahalua! ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti