keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Jauheliha-pastasalaatti

Pitkästä aikaa vuorossa herkullinen salaattiresepti! Yhdistelemällä erilaisia salaattilajikkeita saa maukkaan makuyhdistelmän ja ruokaa monelle syöjälle. Kokeile! :)

Noin 4 annosta

Raaka-aineet:

- 200g naudan jauhelihaa
- Pieni ruskea sipuli
- Aromisuolaa
- Mustapippuria
- Valkopippuria
- 2dl täysjyväpastaa
- Frisee-salaattia
- Rucolaa
- Tuoretta pinaattia
- Lollo rosso-salaattia
- Tatsoi-salaattia
- Paahdettua sipulia
- Caesar-salaatinkastiketta
- Öljyä

Välineet:

- Paistinpannu
- Kattila
- Paistinlasta
- Lävikkö
- Leikkuulauta
- Veitsi

Vaikeus: * Aika: 20min

Pese aluksi käpälät.
Laita vesi kiehumaan kattilaan.
Silppua sipuli.
Kaada makaronit kiehuvaan veteen ja keitä ohjeen mukaan.
Lirauta pannulle tilkka öljyä ja ruskista sipulit.
Lisää joukkoon jauheliha.
Lisää aromisuola ja pippurit jauhelihan joukkoon, sekoita.
Pese salaatit lävikössä ja kuvattele hetki.
Leikkaa kannat pois ja silppua pienemmäksi.
Asettele salaatit tarjoilulautasille.
Sekoita kypsä pasta ja jauheliha keskenään.
Kaada salaattipohjan päälle.
Lorauta päälle caesar-kastiketta.
Lopuksi ripsuttele päälle vielä kuivattua sipulia.
Tarjoile!


Valmis lautasellinen herkku-salaattia! :)


Raikasta ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti