perjantai 3. tammikuuta 2014

Juustoinen kanapasta

Kiireisen ja piparintuoksuisen joulutauon jälkeen on hyvä taas jatkaa reseptien kirjoittelua tänne blogiin :)
Kanapasta syntyy nopeasti ja maistuu sekä juuston että pastan ystäville. Kanapasta ei ole välttämättä kuitenkaan kovin raskas ruoka, sillä juuston määrää voi toki muuttaa, mutta käyttää myös vähärasvaisia tuotteita ja täysjyväpastaa :)

Noin 3 annosta

Raaka-aineet:

- 400g maustamattomia kanasuikaleita
- 250g täysjyväfusilleja tai pennepastaa
- Öljyä
- 2,5dl ruokakermaa
- 1 dl emmental-juustoraastetta
- Suolaa
- Kanaliemikuutio
- Aromisuolaa, Currya, Paprikajauhetta ja Cayennepippuria
- Vettä pastan keittämiseen

Välineet:

- Paistinpannu
- Keskikokoinen kattila
- Kauha
- Desimitta

Vaikeus: **  Aika: 20min


Ensimmäisenä pese kätesi.
Täytä noin puolet kattilasta vedellä ja laita kiehumaan.
Lorauta pannulle tilkka öljyä ja kippaa kanat siihen.
Ripottele kanojen päälle aromisuolaa, currya, cayennepippuria sekä paprikajauhetta.
Veden kiehuessa lisää sinne ripaus suolaa ja kaada pasta veteen.
Keitä pastaa ohjeen mukaan ja paista kanoja miedolla lämmöllä.
Kun pasta on miltei kypsää, kaada keitinvesi pois.
Kaavi kanat pannulta pastan sekaan, sekoita ja laita levy ykköselle.
Lisää purkki ruokakermaa ja murustele kanaliemikuutio kanapastan sekaan.
Lisää vielä juustoraaste ja sekoittele hetki, kunnes juusto on sulanut.
Tarkista maku ja lisää vielä mausteita, jos on tarve.
Tarjoile! :)


Herkullista kanapastaa!


Mukavaa alkuvuotta lukijoilleni ^^,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti