Raaka-aineet:
- 4 possun lehtipihviä
- Mustapippuria
- Suolaa
- Nokare voita
Maustevoi:
- 3rkl voita
- Tuoretta basilikaa
- Yrttisuolaa
- Sitruunapippuria
- Valkopippuria
Välineet:
- Paistinpannu
- Sakset
- Pieni kulho
- Ruokalusikka
- Paistinlasta
Vaikeus: * Aika: 20min
Pese ensiksi kädet.
Ota voi sekä lehtipihvit jääkaapista pöydälle noin 30min ennen valmistusta.
Koverra voi pikkukulhoon.
Ripottele sekaan yrttisuola ja sitruuna- sekä valkopippurit sen mukaan, miten mausteisesta voista pidät.
Sekoita.
Silppua saksilla tuore basilika joukkoon. Voit laittaa sitä reilusti!
Sekoita ja nosta kulho jääkaappiin hetkeksi.
Ripottele lehtipihvien päälle suolaa ja pippuria.
Paista lehtipihvit pari minuuttia/puoli voissa pannulla.
Tarjoa esim. paistettujen perunoiden kanssa!
Herkkuannos lautasella! |
Suussa sulavia pihvihetkiä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti