keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Possun lehtipihvit basilikamaustevoilla

Pitkästä aikaa taas reseptiä kehiin! Ravintolatason annoksia voit valmistaa myös kotona, tässä yksi mainio resepti siihen :)

Raaka-aineet:

- 4 possun lehtipihviä
- Mustapippuria
- Suolaa
- Nokare voita

Maustevoi:
- 3rkl voita
- Tuoretta basilikaa
- Yrttisuolaa
- Sitruunapippuria
- Valkopippuria

Välineet:

- Paistinpannu
- Sakset
- Pieni kulho
- Ruokalusikka
- Paistinlasta

Vaikeus: * Aika: 20min

Pese ensiksi kädet.
Ota voi sekä lehtipihvit jääkaapista pöydälle noin 30min ennen valmistusta.
Koverra voi pikkukulhoon.
Ripottele sekaan yrttisuola ja sitruuna- sekä valkopippurit sen mukaan, miten mausteisesta voista pidät.
Sekoita.
Silppua saksilla tuore basilika joukkoon. Voit laittaa sitä reilusti!
Sekoita ja nosta kulho jääkaappiin hetkeksi.
Ripottele lehtipihvien päälle suolaa ja pippuria.
Paista lehtipihvit pari minuuttia/puoli voissa pannulla.
Tarjoa esim. paistettujen perunoiden kanssa!


Herkkuannos lautasella!

Suussa sulavia pihvihetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti