perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kermaista possupataa

Tämä pata valmistuu näppärästi ja nopeasti. Sain idean pataan kerran miettiessäni, mikä olisi hyvää ja terveellistä kotiruokaa, mutta siinä ei kestäisi kauan. Tälläinen possupata siitä sitten kehittyi :) Maistakaa itse!

3-4 annosta

Raaka-aineet:

- 400g maustamattomia possusuikaleita
- ½ pussia baby-porkkanoita tai 2 isoa porkkanaa
- 1 sipuli
- 1 punainen paprika
- 1 purkki ruokakermaa
- 1 nippu tuoreita parsatankoja
- Noin 150g isoja valkoisia papuja
- Lihaliemikuutio
- Mustapippuria
- Aromisuolaa
- Chilijauhetta
- Paprikajauhetta
- Tilkka öljyä

Välineet:

- Wok-paistinpannu tai iso paistinpannu
- Paistinlasta
- Leikkuulauta
- Veitsi

Vaikeus:Aika: 20min


Aloita pesemällä kädet.
Kaada liraus öljyä paistinpannulle ja kuumenna.
Kumoa lihat kuumalle pannulle ja ruskista. Muista käännellä lihoja :)
Ripottele lihojen päälle aromisuolaa ja kääntele vielä hetki.
Leikkaa vihannekset kuutioiksi, tankoparsa pienempiin pätkiin ja kaada joukkoon.
Lisää joukkoon vielä isot valkoiset pavut.
Lisää vielä lihaliemikuutio, mausteet ja kerma.
Hauduta muutama minuutti.
Tarjoile höyryävänä :)


Tälläistä siitä tulee :)

Hyvää ruokahalua!

1 kommentti:

  1. Olet saanut pienen leikkimielisen haasteen :) Käy kurkkaamassa:

    http://anninuunissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista