maanantai 23. syyskuuta 2013

Tonnikalawrapit

Tämän ohjeen nappasin muutama vuosi sitten Cosmopolitanin kansien välistä, harmi kun en ole pistänyt tarkempia lähdetietoja muistiin, mutta sieltä tämä on kuitenkin peräisin :p Tonnikalawrapit on helppo ja nopea valmistaa eikä niitä tarvitse edes kuumentaa!

4 isoa tai 6 pientä wrapiä

Raaka-aineet:

- 2 purkkia tonnikalahiutaleita vedessä
- 1,5dl kevyt ranskankermaa tai majoneesia
- 2 suolakurkkua
- ½dl kapriksia
- ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- Sitruunapippuria (mielellään suolatonta)
- 4 isoa tai 6 pientä tortillakuorta

Välineet:

- Kulho
- Ruokalusikka
- Desimitta
- Kokkiveitsi
(- Purkinavaaja)

Vaikeus: * Aika: 10min


Ensimmäiseksi käsien pesun jälkeen valuta tonnikaloista vedet pois ja kumoa purkkien sisältö kulhoon.
Seuraavana lisää sekaan joko ranskankerma tai majoneesi ja sekoita lusikalla.
Pilko suolakurkut pieniksi kuutioiksi ja lisää ne täyteseokseen.
Mittaa ½dl kapriksia ja kaada joukkoon. Sekoita.
Jos sinulla on kokonaisia aurinkokuivattujatomaatteja, silppua ne pienemmiksi ja kaada joukkoon.
Mausta wrap-täyte vielä sitruunapippurilla ja sekoittele tasaiseksi.
Suosittelen käyttämään suolatonta sitruunapippuria, jos sellaista kaapistasi löytyy, nimittäin täytteestä tulee muuten helposti liian suolainen!
Annostele täytettä tortillakuoren yläosaan ja taittele wrap siten, että taitat ensiksi vasemman reunan keskelle, sitten oikean ja lopuksi tyhjän hännän edellisten taitosten päälle.
Valmista syötäväksi! :)






Herkullisia hetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti