perjantai 11. heinäkuuta 2014

Pastasalaatti

Kesän kasviksista voi tehdä ihanaa salaattia, josta saa helposti ruokaisamman lisäämällä siihen pastan joukkoon :) Tämä salaatti on nopea ja helppo valmistaa eikä edes kaipaa kastiketta!

Noin 2-3 annosta

Raaka-aineet:

- Noin 3dl täysjyväpennepastaa
- 10cm pätkä kesäkurpitsaa
- 20 kirsikkatomaattia
- Vihreitä oliiveja
- Salaattijuustokuutioita
- Aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2rkl pestoa
- Muutama salaatinlehti
- Sitruunapippuria

Välineet:

- Kattila
- Desimitta
- Veitsi
- Ruokalusikka
- Grillipannu/grilli tai paistinpannu
- Kulho

Vaikeus: *½ Aika: Noin 20min

Pese kädet!
Laita vettä kiehumaan kattilaan.
Keitä pennepasta kypsäksi.
Pilko kesäkurpitsa pienemmiksi kuutioiksi.
Grillaa tai paista pannulla kesäkurpitsoja ja kirsikkatomaatteja.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
Sekoita kulhossa pasta, grillatut kasvikset, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, salaattijuustot ja pesto.
Mausta vielä ripauksella sitruunapippuria.
Levitä päälle muutama salaatinlehti.
Tarjoile kylmänä!


Näin hyvältä näyttää tämä herkullinen salaatti!


Kesäistä ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti