Noin 2-3 annosta
Raaka-aineet:
- Noin 3dl täysjyväpennepastaa
- 10cm pätkä kesäkurpitsaa
- 20 kirsikkatomaattia
- Vihreitä oliiveja
- Salaattijuustokuutioita
- Aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2rkl pestoa
- Muutama salaatinlehti
- Sitruunapippuria
Välineet:
- Kattila
- Desimitta
- Veitsi
- Ruokalusikka
- Grillipannu/grilli tai paistinpannu
- Kulho
Vaikeus: *½ Aika: Noin 20min
Pese kädet!
Laita vettä kiehumaan kattilaan.
Keitä pennepasta kypsäksi.
Pilko kesäkurpitsa pienemmiksi kuutioiksi.
Grillaa tai paista pannulla kesäkurpitsoja ja kirsikkatomaatteja.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
Sekoita kulhossa pasta, grillatut kasvikset, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, salaattijuustot ja pesto.
Mausta vielä ripauksella sitruunapippuria.
Levitä päälle muutama salaatinlehti.
Tarjoile kylmänä!
Näin hyvältä näyttää tämä herkullinen salaatti! |
Kesäistä ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti