torstai 19. kesäkuuta 2014

Vuohenjuustotäytteistä korianteri-kanaa cajun-lohkoperunoilla

Kesällä mieli tekee syödä mieluummin ulkona kuin sisällä ja mieluummin ravintolassa kuin kotona. Aina ei tarvitse kuitenkaan lähteä jonottamaan pöytää täysille terasseille, vaan herkullisen ravintola-annoksen voit valmistaa helposti myös kotona! Nauti se vaikka parvekkeellasi, terassillasi tai takapihallasi :)

4 annosta

Raaka-aineet:

- 4 maustamatonta kanafilettä
- 1 pötkö vuohenjuustoa (noin 150g)
- Nippu tuoretta korianteria
- Aromisuolaa
- Valkopippuria
- Jauhettua korianteria
- Parmesan-juustoraastetta
- 4-6 isoa perunaa
- Cajun-maustetta
- 2rkl rypsiöljyä

Välineet:

- Veitsi
- Leikkuulauta
- Leivinpaperi
- Ruokalusikka
- Kulho
- Uunipelti tai iso uunivuoka

Vaikeus:Aika: Noin 45min

Pese aluksi kätesi.
Laita uuni päälle 225 asteeseen.
Pese perunat ja leikkaa ne lohkoiksi.
Laita perunat kulhoon, sekoita niihin öljy sekä cajun-maustetta sekä aromisuolaa oman makusi mukaan.
Leikkaa leivinpaperin päällä kanafileisiin taskut, joihin voit survoa täytteet.
Hiero kanafileisiin aromisuolaa, jauhettua korianteria ja kevyesti valkopippuria.
Hienonna tuore korianteri pieneksi silpuksi.
Asettele kanafileet ja lohkoperunat uunipellille.
Leikkaa vuohenjuustosta siivuja ja täytä kanafileet niillä.
Lisää fileiden sisään myös korianterisilppua.
Ripottele vielä täytettyjen kanafileiden päälle hiukan parmesan-juustoraastetta ja korianteria.
Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.
Tarjoile!


Valmis annos vuohenjuusto-korianterikanaa cajun-perunoilla :p


Mehukasta ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti