lauantai 22. helmikuuta 2014

Vuohenjuuustosalaatti

Vuohenjuusto salaatti on hyvä salaatti vaikkapa iltapalaksi. Se on nopea valmistaa ja sopii nautittavaksi vaikka valkoviinilasillisen tai vissyveden kanssa.

2 annosta

Raaka-aineet:
- Noin 100g vuohenjuustoa
- Tilkka öljyä
- 1 kerä jääsalaattia
- Noin 10cm pätkä kurkkua
- 10 kirsikkatomaattia
- 8 aurinkokuivattua tomaattia
- Kourallinen cashew-pähkinöitä
- Päälle tummaa balsamico-kastiketta

Välineet:
- Leikkuulauta
- Veitsi
- Paistinpannu
- Paistinlasta

Vaikeus:Aika: 20min

Pese kädet aluksi.
Pese kaikki tuoreet kasvikset kylmällä vedellä.
Leikkaa ensin salaatti silpuksi ja asettele tarjoilulautasille.
Seuraavana leikkaa kirsikkatomaatit puolikkaiksi ja asettele lautasille.
Leikkaa kurkusta puolikuun muotoisia viipaleita ja asettele ne lautasille.
Leikkaa vuohenjuustosta viipaleita ja laita tilkka öljyä pannulle kuumenemaan.
Paista vuohenjuustoviipaleita pannulla muutama minuutti/puoli, kunnes ne saavat vähän väriä.
Asettele paistuneet vuohenjuustoviipaleet salaatin päälle.
Vielä lopuksi asettele aurinkokuivatut tomaatit salaatin päälle ja ripottele pähkinät joukkoon.
Koristele salaattia balsamico-kastikkeella.
Tarjoile! :)



Raikasta ruokahalua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti