keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kermainen kalkkunapannu

Tovi on taas vierähtänyt siitä, kun viimeksi olen tänne reseptin ladannut, mutta kiireet täällä Espanjassa eivät vielä hellitä. Siksi teille tässä resepti, joka ei vaadi paljoa aikaa saati paneutumista kokkailuun :)

4 annosta

Raaka-aineet:

- 400g maustamatonta kalkkunasuikaleita
- Pieni kesäkurpitsa tai 15cm pätkä isosta
- Pieni ruskea sipuli
- 10cm pätkä purjoa
- ½ punainen paprika
- ½ vihreä paprika
- 100g tuoreita herkkusieniä
- Purkki ruokakermaa
- Öljyä
- 1dl villiriisiä
- Kanaliemikuutio
- Aromisuolaa
- Persiljaa
- Valkopippuria
- Cayennepippuria

Välineet:

- Leikkuulauta
- Iso veitsi
- Pieni kattila
- Syvä tai iso paistinpannu

Vaikeus: *½ Aika: 35min


Aloita pesemällä kädet.
Ota kalkkuna huoneenlämpöön.
Laita villiriisi kiehumaan ohjeen mukaan.
Riisin kiehuessa pilko vihannekset pieniksi ja herkkusienet siivuiksi.
Kuumenna hiukan öljyä pannulla, laita kalkkunat ruskistumaan, ripottele heti päälle aromisuolaa ja pippureita.
Lisää vielä tilkka öljyä ja kaada vihannekset sekä sienet joukkoon.
Sekoita.
Riisien kypsyttyä lisää ne pannulle vihannesten ja kalkkunoiden joukkoon.
Sekoita hetki.
Lisää vielä hiukan pippureita sekä persilja ja murustele kanaliemikuutio sekaan.
Sekoita ja lisää kerma.
Hauduta hetki ja tarkista maku.
Tarjoile!


Poreileva kalkkunapata pannulla :p


Täyteläistä ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti