tiistai 15. maaliskuuta 2016

Välimeren lohisalaatti

Kevät alkaa jo hiipiä, joten välimeren lämpimiin tunnelmiin pääset tällä ruokaisalla lohisalaatilla, joka varmasti pitää nälän kurissa! :)

2 annosta

Raaka-aineet:

- Frisee-salaattipussi
- 100g salaattijuustokuutioita
- Aurinkokuivattua tomaattia suikaloituna
- 200-300g savulohta
- Vihreitä oliiveja
- Kirsikkatomaatteja
- Oliiviöljyä
- Pellavansiemeniä
- Oreganoa

Välineet:

- Leikkuulauta
- Veitsi
- Ruokalusikka

Vaikeus: * Aika: 5min

Pese ensin kädet.
Huuhtele kylmällä vedellä salaatti sekä kirsikkatomaatit.
Ravistele salaatti kuivaksi ja revi suoraan tarjoilulautasille.
Kumoa salaatin päälle juustot, aurinkokuivattu tomaatti oliivit ja ripottele oreganoa.
Pirskota kevyesti oliiviöljyä.
Lohkaise lusikalla lohesta sopivia paloja salaatin päälle.
Leikkaa kirsikkatomaatit reunoille ja ripottele vielä halutessasi päälle pellavansiemeniä.
Tarjoile heti :)


Lohta lautaselle!


Raikasta ruokaalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti