2 annosta
Raaka-aineet:
- Frisee-salaattipussi
- 100g salaattijuustokuutioita
- Aurinkokuivattua tomaattia suikaloituna
- 200-300g savulohta
- Vihreitä oliiveja
- Kirsikkatomaatteja
- Oliiviöljyä
- Pellavansiemeniä
- Oreganoa
Välineet:
- Leikkuulauta
- Veitsi
- Ruokalusikka
Vaikeus: * Aika: 5min
Pese ensin kädet.
Huuhtele kylmällä vedellä salaatti sekä kirsikkatomaatit.
Ravistele salaatti kuivaksi ja revi suoraan tarjoilulautasille.
Kumoa salaatin päälle juustot, aurinkokuivattu tomaatti oliivit ja ripottele oreganoa.
Pirskota kevyesti oliiviöljyä.
Lohkaise lusikalla lohesta sopivia paloja salaatin päälle.
Leikkaa kirsikkatomaatit reunoille ja ripottele vielä halutessasi päälle pellavansiemeniä.
Tarjoile heti :)
Lohta lautaselle! |
Raikasta ruokaalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti