sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tonnikalasalaatti

Tämä tonnikalasalaatti ei ole niin perinteinen, kuin mihin olette ehkä törmänneet. Tämä salaatti on kuitenkin herkullinen, terveellinen ja ruokaisa, joten nälkä varmasti talttuu :)

2 annosta

Raaka-aineet:

- ½ kerä jäävuorisalaattia
- Purkki tonnikalaa vedessä
- ½dl keitettyä riisiä
- 2 tomaattia
- 10cm pätkä kurkkua
- 2 rkl kapriksia
- ½ punasipuli
- Salaattijuustokuutioita
- Basilikaa
- Auringonkukansiemeniä
- Ranskalaista salaatinkastiketta

Välineet:

- Leikkuulauta
- Veitsi
- Ruokalusikka
- Desimitta
- Purkinavaaja
- Kattila

Vaikeus: * Aika: 15min

Pese aluksi käpälät.
Keitä riisi ohjeen mukaan.
Pese kasvikset.
Silppua salaatti pieneksi, pilko tomaatit, kurkut ja punasipuli.
Valuta vesi pois tonnikalasta.
Asettele salaatti, kurkut ja riisi tarjoilulautasen pohjalle.
Lisää päälle tonnikala, tomaatit, sipulit, kaprikset, salaattijuusto sekä auringonkukansiemenet.
Koristele vielä basilikalla.
Tarjoa ranskalaisen salaattikastikkeen kera!


Herkkusalaatti lautasella :p

Raikasta ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti